fbpx

063 234 180

Tehnička podrška

Veranda Grey 30×60 Podna spoljna pločica Gres porcelan Mrazootporna

Dimenzije

30×60

Kako kupiti?

Ako imaš pitanja u vezi proizvoda, pozovi nas na 063234180, piši na Viber ili preko društvenih mreža. 

1.350,00 rsd

Naruči
Priprema
Očekivano

Kolekcija Veranda je spoljna pločica u dekoru drveta dimenzija 30×60.

Tekstura je blago hrapava, pa je pločica protivklizna i pogodna za postavljanje i na površinama koje su izložene svim vremenskim uslovima. bezbedne su i kada kisnu. Otporna na mraz. Pločica je mat, sa oborenim ivicama. Površina je jako laka za održavanje.

Može se brisati džogerom i abrazivnim sredstvima.

Dostupna je u tri boje: Braon, bež i siva.

Pogodna i za unutra.

Dimenzije

30×60

Informacije o prevozu i isporuci

Troškovi dostave za ovaj artikal iznose 1500 dinara. Artikli koji se ne mogu poslati Brzom poštom biće ti udobno dostavljeni do kuće od strane špedicije. Špediter će te kontaktirati pre dostave kako bi se dogovorio o pogodnom terminu. Dobavljači su u osnovi obavezni da dostave samo do ivičnjaka (prohodno područje). Neke artikle ne možemo dostaviti besplatno zbog njihove kompleksnosti pri isporuci (npr. građevinski materijali). Za to naplaćujemo paušalne troškove dostave unutar Srbije, obično u iznosu do 6000 dinara, u zavisnosti od količine i lokacije.

Za veće količine je moguć dogovor oko istovara kranom na lokaciji koju kupac odabere. 

Pri istovremenoj narudžbini artikala sa različitim setovima troškova dostave, troškovi dostave i granice besplatne dostave mogu varirati. Više informacija možete pronaći u našem pregledu troškova dostave.

Evro palete se besplatno dobijaju uz robu kupljenu kod nas.

*Pojedini artikli mogu, nezavisno od navedenih troškova dostave, biti besplatno dostavljeni ispod granice besplatne dostave, zbog neke akcije.

Imaš pitanja o isporuci?

Ako imaš pitanja u vezi isporuke, pozovi nas na 063234180, piši na Viber ili preko društvenih mreža. 

Kolekcija Veranda je spoljna pločica u dekoru drveta dimenzija 30×60. Tekstura je blago hrapava, pa je pločica protivklizna i pogodna za postavljanje i na površinama koje su izložene svim vremenskim uslovima. bezbedne su i kada kisnu. Otporna na mraz. Pločica je mat, sa oborenim ivicama. Površina je jako laka za održavanje. Može se brisati džogerom i abrazivnim sredstvima. Dostupna je u tri boje: Braon, bež i siva. Pogodna i za unutra.