fbpx

063 234 180

Tehnička podrška

Sale!

Nebula Beige 45×45 Podna spoljna i unutrašnja pločica Gres porcelan Mrazootporna

Dimenzije

45×45

Kako kupiti?

Ako imaš pitanja u vezi proizvoda, pozovi nas na 063234180, piši na Viber ili preko društvenih mreža. 

Original price was: 1.522,00 rsd.Current price is: 1.217,60 rsd.

Naruči
Priprema
Očekivano

Kolekcija Nebula je spoljna i unutrašnja pločica u dekoru kamena dimenzija 45×45.

Tekstura je glatka, pa je poželjno da se ove pločice postavljaju na površine koje nisu izložene bilo kojom vrstom padavina, kao na primer natkrivene terase. Zbog svoje glatke površine, za održavanje i čišćenje je dovoljna i mokra krpa. Pločica je mat, sa oborenim ivicama.

Može se brisati džogerom i abrazivnim sredstvima.

Dostupna je u dve boje: Bež i siva.

Dimenzije

45×45

Informacije o prevozu i isporuci

Troškovi dostave za ovaj artikal iznose 1500 dinara. Artikli koji se ne mogu poslati Brzom poštom biće ti udobno dostavljeni do kuće od strane špedicije. Špediter će te kontaktirati pre dostave kako bi se dogovorio o pogodnom terminu. Dobavljači su u osnovi obavezni da dostave samo do ivičnjaka (prohodno područje). Neke artikle ne možemo dostaviti besplatno zbog njihove kompleksnosti pri isporuci (npr. građevinski materijali). Za to naplaćujemo paušalne troškove dostave unutar Srbije, obično u iznosu do 6000 dinara, u zavisnosti od količine i lokacije.

Za veće količine je moguć dogovor oko istovara kranom na lokaciji koju kupac odabere. 

Pri istovremenoj narudžbini artikala sa različitim setovima troškova dostave, troškovi dostave i granice besplatne dostave mogu varirati. Više informacija možete pronaći u našem pregledu troškova dostave.

Evro palete se besplatno dobijaju uz robu kupljenu kod nas.

*Pojedini artikli mogu, nezavisno od navedenih troškova dostave, biti besplatno dostavljeni ispod granice besplatne dostave, zbog neke akcije.

Imaš pitanja o isporuci?

Ako imaš pitanja u vezi isporuke, pozovi nas na 063234180, piši na Viber ili preko društvenih mreža. 

Kolekcija Nebula je spoljna i unutrašnja pločica u dekoru kamena dimenzija 45×45. Tekstura je glatka, pa je poželjno da se ove pločice postavljaju na površine koje nisu izložene bilo kojom vrstom padavina, kao na primer natkrivene terase. Zbog svoje glatke površine, za održavanje i čišćenje je dovoljna i mokra krpa. Pločica je mat, sa oborenim ivicama. Može se brisati džogerom i abrazivnim sredstvima. Dostupna je u dve boje: Bež i siva.